Πρoϊόντα

ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΑ ΕΙΔΗ


Η γερμανική εταιρεία MAVIG κατέχει ηγετική θέση στην ποιότητα και την καινοτομία στον τομέα της προστασίας από τις ακτινοβολίες, με τα συστήματα υποστήριξης για το χειρουργείο, αλλά και στο ομοεστιακό μικροσκόπιο σάρωσης με λέιζερ.
Σύμφωνα με την γερμανική εταιρεία ποιότητας MAVIG κατασκευάζει και πωλεί ιατρικές συσκευές και εξοπλισμό ατομικής προστασίας, τόσο για την χρήση στις κλινικές, καθώς και για ατομικές ιατρικές πρακτικές.
Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει ενδύματα προστασίας από την ακτινοβολία και αξεσουάρ, εγκαταστάσεις προστασίας από τις ακτινοβολίες, στην οροφή αναστολή των συστημάτων υποστήριξης για ιατρικές εφαρμογές, καθώς και την παρακολούθηση των συστημάτων υποστήριξης για το χειρουργείο.


Διαχείριση ποιότητας και πιστοποίηση

Ο σκοπός των προϊόντων μας, απαιτούν υψηλή αξιοπιστία και ποιότητα.
Για να εξασφαλιστεί η υψηλή ποιότητα και για να κάνουν βέλτιστη χρήση των προϊόντων της εταιρείας MAVIG ισχύει για ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 14 385 για τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα.
Η πρώτη προτεραιότητα είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας υψηλής ποιότητας προϊόντα και χωρίς ελαττώματα. 
Ως εκ τούτου υπάρχουν MAVIG προϊόντα που είναι σχεδιασμένα με την αυστηρή τήρηση όλων των νόμων, των κανονισμών και προτύπων, που κατασκευάζονται και διατίθενται στο εμπόριο.
MAVIG - Πιστοποιητικά: Πιστοποιητικό ISO (31/03/2014), http://www.mavig.de/

Ασφάλεια και τεχνολογία από μια πηγή!

Ο όρος "εξοπλισμος ακτίνων-Χ" συνδυάζει πολλά διαφορετικά προϊόντα σε μια οικογένεια. Κάθε ένα από αυτά με τις δικές του απαιτήσεις και ένα συγκεκριμένο σκοπό.
Είτε μέσα για ατομική προστασία για τους χρήστες ακτινοβολίας, ή εξαρτήματα για την τεχνολογία απεικόνισης.

Ακτινολογικά Προϊόντα δειτε περισσότερα
Ακτινολογικά Αξεσουάρ δειτε περισσότερα
Ακτινολογικά γάντια δειτε περισσότερα
Ακτινοπροστατεύτικα για ασθενείς δειτε περισσότερα